ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

Gislaved 155/70R13 75T NF100 CD henkilöauton nastarengas

Gislaved 155/70R13 75T NF100 CD henkilöauton nastarengas
65,90€
kpl
Valmistaja: Gislaved
Gislaved
ID-numero: 832013
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
saatavana 3kpl.
Leveys
155
Korkeus
70
Halkaisija
R13
Ajoneuvotyyppi
Henkilöauto, Maasturi
M+s
M+S
Vuodenaika
Nastarengas
Tyyppi
Uusi
polttoaineenkulutus:
pito:
melutaso: 0
Pohjoismaisiin olosuhteisiin erikoistunut Gislaved on tuonut markkinoille uuden nastarenkaan. Nord Frost 100 -renkaassa yhdistyvät turvallisuus, vakaa ajettavuus ja erinomainen pito niin jäällä, lumella kuin asfaltillakin. Pitokyvyn takaavat jäisissä olosuhteissa suomalaisen Tikka Spikesin valmistamat nastat. 

Gislaved on tuonut markkinoille tänä syksynä uuden nastarenkaan. Nord Frost 100 -nastarenkaan pitokyky on huippuluokkaa pohjoisen talvisissa ja haastavissa sääolosuhteissa. Pito-ominaisuudet saadaan aikaan tarkkaan suunnitelluilla lamellileikkauksilla, optimoidulla renkaan palarakenteella ja korkealaatuisilla suomalaisilla TriStar-nastoilla, jotka valmistetaan Tikka Spikes Oy:n tehtaassa. 

– Uusi nastarenkaamme Nord Frost 100 erottuu selvästi edukseen monesta kilpailijasta, kertoo Gislavedin avainasiakaspäällikkö Juhani Virasjoki Continentalilta.

Lyhyet jarrutusmatkat kaikissa talviolosuhteissa

Erinomaisen jää- ja lumipitokyvyn lisäksi Nord Frost 100 -renkaan jarrutusmatkat ovat nastarenkaiden lyhimpien joukossa*. 

– Gislavedin tuotekehityksessä ajoturvallisuus on aina ollut ykkössijalla. Tämän renkaan kehityksessä painotettiin myös tärkeänä ominaisuutena sitä, että renkaalla on erinomaisen hyvä sivuttais- ja pitkittäispito jäisellä tiellä, kuivaa tietä unohtamatta. 

Lumisella tiellä rengas puhdistuu lumesta automaattisesti itsepuhdistuvien lamelliensa ansiosta. 

– Renkaan tuplahammastettu palarakenne runsaalla urituksella sekä renkaan keskialueen suorat lamellileikkaukset varmistavat sen, että rengas toimii hyvin kiihdytyksissä ja jarrutuksissa lumisella tiellä, Virasjoki valottaa.

Lompakko ja ympäristö kiittävät

Nord Frost 100 -rengas tarjoaa tasaista laatua ympäristöä ja lompakkoa unohtamatta.

– Renkaan pintapaine jakautuu tasaisemmin, minkä ansiosta muodostuu vähemmän lämpöä, ja tämä takaa pienemmän vierintävastuksen ja enemmän ajokilometrejä. Lisäksi rengas on hiljainen, Virasjoki sanoo.
Gislaved on alun perin Ruotsin Gislavedissä perustettu yritys, jonka renkaat valmistetaan yli 100 vuoden kokemuksella. Renkaat kehitetään ja testataan Pohjolan olosuhteissa ja olosuhteisiin. Vuonna 1992 yritys siirtyi Continental-konsernin omistukseen ja talvirenkaiden valmistus Saksaan.

* Tekniikan Maailman talvirengastesti 2013, TM 16/2013: Jaettu 3. sija: ”Rengas on rauhallinen ja looginen ajettava myös asfaltilla ja sen jarrutusmatkat olivat nastarenkaiden lyhimpien joukossa. Gislavedia voi suositella varauksetta Suomen talveen.”

Gislaved Nord Frost 100 -nastarenkaita myy Suomessa Rengasmarket-ketju. Hinnat vaihtelevat renkaan kokoluokkien mukaan. 

Tavaramerkki Gislaved on Continental-konserniin kuuluva rengasmerkki, jonka renkaat ovat kehitetty pohjoismaisia sääolosuhteita varten. 
Gislaved on alun perin Ruotsissa perustettu yritys, joka valmistaa laajan valikoiman renkaita vaativimpiin ajo-olosuhteisiin, jotka täyttävät korkeimmat skandinaaviset, eurooppalaiset ja kansainväliset laatustandardit.


ak24.fi
X
Osamaksun laskuri
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Määräaika (kuukautta)
Käsirahan suuruus %
Osamaksun laskuri Kuukausimaksu