ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

Continental 225/40R18XL 92Y Conti PremiumContact 7 FR henkilöauton kesärengas

Continental 225/40R18XL 92Y Conti PremiumContact 7 FR henkilöauton kesärengas
122,50€
129,90€
kpl
Valmistaja: Continental
Continental
ID-numero: 1042848
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Continental 225/40R18XL 92Y Conti PremiumContact 7 FR henkilöauton kesärengas
Leveys
225
Korkeus
40
Halkaisija
R18
Ajoneuvotyyppi
Henkilöauto, Maasturi
Vuodenaika
Kesä
Tyyppi
Uusi
vannealueen ripa
Vannealueen ripa
XL
Lisääntynyt kantavuus
2023 kesärenkaiden mallit
Continental PremiumContact 7
Märkäpito
C
Vierintävastus
A
Melu luokka
2(72db)
polttoaineenkulutus: A
pito: C
melutaso: 72

Uusi vuoden 2023 malli.
Continental  PremiumContact 7


Enemmän ajoturvallisuutta ja mukavuutta.
Turvallisesti ajaminen ei ole koskaan tuntunut paremmalta.

Miksi valita tämä rengas?
Koe ennenkokematon käsiteltävyys märällä ja kuivalla tiellä.
Nauti turvallisuudesta ja mukavuudesta riippumatta siitä, minkä käyttövoiman valitset.
Voit luottaa turvalliseen jarrutukseen heti alusta alkaen RedChili-seoksemme ansiosta.

Käsiteltävyys kaikissa olosuhteissa
Koska sääolosuhteiden ei pitäisi koskaan vaikuttaa turvallisuutesi ja ajomukavuutesi tasoon, suunnittelimme renkaan, joka mahdollistaa tarkan käsiteltävyyden märällä ja kuivalla tiellä. Mukautuvan kuvioteknologian ansiosta tämä rengas voi viedä sinut minne tahansa poistumatta mukavuusalueeltasi.



Saksalainen tekniikka - erinomainen mukavuus ja turvallisuus.
 

Mukavuus ja turvallisuus kohtaavat, valitsitpa minkä tahansa käyttövoiman.
Halusitpa sitten viedä perheesi kesäiselle automatkalle farmarilla tai vain nauttia ajamisesta sähköautolla, PremiumContact 7 tarjoaa erinomaista mukavuutta, luotettavaa turvallisuutta ja paremman kilometrisuoriteen ajoneuvosta riippumatta. Koska mielestämme ensiluokkaisen ajokokemuksen ei pitäisi riippua siitä, minkä tyyppisellä autolla ajat.

Ei tarvetta alkulämmittelylle.
"Jokainen juoksija tarvitsee ensin kunnon lämmittelyn!" Olemme kaikki kuulleet tämän lauseen urheilussa. Mutta jokaisessa säännössä on poikkeus. PremiumContact 7:n uuden RedChili-seoksen ansiosta voit jättää lämmittelyvaiheen väliin ja mahdollistaa turvallisen jarrutuksen heti alusta alkaen. On aika kokea rengas, joka on valmiina ennen sinua. 



Uutta on myös innovatiivinen RedChili-seos, jonka avulla Continental on onnistunut mahdollistamaan optimaalisen suorituskyvyn mahdollisimman laajalla lämpötilaspektrillä. Tämä mahdollistaa renkaan hyvän pidon jopa matalissa lämpötiloissa päivittäisessä liikenteessä – ilman edeltävää lämmitysvaihetta. "Tämä hyödyttää asiakkaita erityisesti kevään ja syksyn siirtymäkuukausina", Denise Sperl sanoo.


PremiumContact 7:n mukautuva kulutuspintarakenne tuo entistä enemmän vakautta ja ajomukavuutta sekä märillä että kuivilla teillä: suoraan eteenpäin ajettaessa kulutuspinta työntää veden optimaalisesti poikittaisista urista. Sitä vastoin kaarteissa maakosketuspinta siirtyy niin, että kulutuspinnan eri osa on kosketuksissa tiehen, mikä lisää pitoa. Uusia teknologioita on testattu virtuaalisissa kulutuspinta- ja rengassimulaatioissa sekä laboratoriossa ja tietysti testiradoilla Etelä-Ranskassa, Saksassa, Tšekin tasavallassa ja Yhdysvalloissa. Pelkästään PremiumContact 7:n mittarilukema testattiin 150 000 kilometrin matkalla ja optimoitiin pysyvästi. Näin kehittäjät pystyivät nostamaan tätä arvoa kymmenellä prosentilla edeltäjämalliin verrattuna. Tämä käy ilmi myös sisäisessä vertailussa PremiumContact 6:n. PremiumContact 7:ssä märkäkäsiteltävyys on parantunut 5 prosenttia, märkäjarrutus jopa 7 prosenttia ja vesiliirron vastustus 2 prosenttia. Kuivakäsittely ja -jarrutus paranivat molemmat 3 prosenttiyksikköä.

PremiumContact 7 on nyt saatavana valituissa koossa. Näitä kokoja laajennetaan huomattavasti vuoden aikana, niin että sen loppuun mennessä on saatavilla monia suosittuja 16-21 tuuman rengaskokoja, joiden kanssa ajoneuvot kuten Hyundai Kona Elektro, Audi A1 tai VW Golf , voidaan asentaa. 

 

Continental



Continental (Conti) on saksalainen yritys, joka on yksi johtavista henkilö- ja kevyiden kuorma-autojen renkaiden valmistajista Euroopassa ja on myös yksi maailman suurimmista henkilöautonrenkaiden valmistajista alkuperäis- ja jälkimarkkinoilla. 
Perustettiin Hannoverissa Saksassa vuonna 1871.
Omistaa myös tuotemerkit: Uniroyal (Pohjois-Amerikassa, Kolumbiassa ja Perussa Uniroyal-yhtiön omistaa Michelin, kun jälleen muilla alueilla Uniroyal on Continental-konsernin omistuksessa), Semperit, Barum, General Tire, Viking, Gislaved, Mabor, Matador ja Sportiva.
Continental on maailman  suurin rengasvalmistaja.


Continental on viiden parhaan autotoimittajan joukossa maailmanlaajuisesti jarrujärjestelmiin erikoistuneiden divisioonien kanssa. Instrumentointi; järjestelmät ja komponentit alustaa varten; ajoneuvojen elektroniikka; Infotainment-ratkaisut; ja tekniset elastomeerit.

Konsernilla on maailmanlaajuisesti yli 190 000 työntekijää 61 maassa ja 554 paikkakunnalla.

Continental keksii ensimmäisen kuvioidun renkaan kulutuspinnan ja ensimmäisen tubeless-renkaan. 


 

Lisäksi suosittelemme

Tubeless-renkaan paikkaussarja. Sarja sisältää Tubeless-työkalun, raspin ja 5 kpl paikkausainetta.
5,20€
id:10075
kpl
M12x1,50, suljettu, avain 19 kartio 60° kierteen nousu (mm):1.50 kartion tyyppi:kartio 60° kierteen halkaisija M(mm): M12 vääntötyökalun koko (mm): 19
1,60€
2,30€
id:379056
kpl
vahva ABS muovista Keskikuppi vanteeseen Ford OE- vanteille. harmaa ilman logoa 545/51 mm
5,80€
id:391251
kpl
ak24.fi
X
Osamaksun laskuri
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Määräaika (kuukautta)
Käsirahan suuruus %
Osamaksun laskuri Kuukausimaksu