ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

GT Radial 4x4 maasturin kitkarengas 31x10.5R15 AdvenM/T 109Q RF M+S

GT Radial 4x4 maasturin kitkarengas 31x10. 5R15 AdvenM/T 109Q RF M+S
141,34€
154,99€
kpl
Valmistaja: GT Radial
GT Radial
ID-numero: 52137
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
GT Radial 4x4 maasturin kitkarengas 31x10. 5R15 AdvenM/T 109Q RF M+S
saatavana 2kpl.
Tyyppi
4x4 muta M/T, Uusi
Leveys
31
Korkeus
10.5
Halkaisija
R15
Ajoneuvotyyppi
Maasturi
M+s
M+S
Vuodenaika
Kitkarengas
Märkäpito
F
Vierintävastus
F
Melu luokka
2(72db)
M/T
Maastoauton mutarengas
polttoaineenkulutus: F
pito: F
melutaso: 72
meluluokka: 2
http://www.gtradial-us.com/

GT-Radial Adventuro M/T – Mud terrain  paljon ajokilometrejä tarjoava henkilöauton rengas, joka on tarkoitettu maastureita, pickup-autoja ja muita maastokäyttöön tarkoitettuja ajoneuvoja varten.
Maastorenkaan kulutuspinnan symmetrisen rengaskuvion muotoilu erottuu aggressiivisella ulkonäöllä ja edellyttää vain maastokäyttöä.
Renkaan kulutuspinnan kuvio koostuu kahdesta kuviopalarivistä, jossa kuviopalat ovat isot ja pyramidin muotoiset, jotka sijaitsevat renkaan keskellä ja myös kahdesta olka-alueesta, jotka ovat varustettu monilla kuviopaloilla. Profiilipalojen pyramidimuodon ansiosta on pito reunoissa hyvä, joka takaa renkaalle kivisellä ja hiekkaisella pinnalla vain hyvät pito-ominaisuudet.
Renkaalla on erinomainen itsepuhdistuskyky, jota takaa pintakuvion suuri syvyys ja kulutuspinnan kaikkien elementtien välinen etäisyys.
Kulutuspinnan olka-alueet on varustettu isoilla ulko-olkapääpaloilla, jotka huomattavasti helpottavat erilaisten vaikeapääsyisten maasto-alueiden ylittämistä. Ulko-olkapään palojen suuri korkeus suojaa renkaan sivua pistoilta.
Kumiseoksen koostumus on valittu käyttötarkoituksen mukaisesti ja takaa renkaalle suuren kestävyyden pistoja ja viiltoja vastaan ja parantaa myös merkittävästi kestävyysominaisuuksia.

Renkaan ominaisuudet ja edut: Kulutuspinnan kuvion aggressiivinen muotoilu  erinomaisen vetovoiman ja pidon kaikissa sääolosuhteissa Pyramidin muotoiset kuviopalat monilla ulko-olkapää paloilla takaavat paremman tehokkuuden maastolla Kulutuspinnan pyramidin muotoisten profiilipalojen välinen iso etäisyys poikkeuksellinen itsepuhdistus Olka-alueiden optimoidut kuviopalat parantamaan vetovoimaa ja pitoa vaikeissa olosuhteissa (esimerkiksi raiteiden ylittäminen). Rungon vahvistettu rakenne  takaa renkaan vahvuuden ja myös tämän kestävyyden aggressiivisille vaikutuksille. 
 

GT RadialGT Radial on yksi rengasvalmistajan GT Tire -tuotemerkeistä. Joka vuosi tuotantoon investoidaan suuria summia, joiden ansiosta GT Radial -tuotteet valmistetaan maailman uusinta tekniikkaa käyttäen. renkaat valmistetaan tehtaissa, jotka hyödyntävät uusinta teknologiaa. Sekä yrityksen omat asiantuntijat että vierailevat asiantuntijat Saksasta ovat mukana renkaiden kehityksessä, jossa tiedetään käytännöllisesti katsoen kaikki autoista ja renkaista. GT Tyren tuotantokapasiteetti on suuri, minkä ansiosta se voi tuottaa 6,5 ​​miljoonaa kuorma-autonrengasta vuodessa, joten se on maailman 4. suurin kuorma-auton renkaiden valmistaja.

GT Tire on maailman yhdeksäs suurin rengasvalmistaja!

Lisäksi suosittelemme

Kompressori mittarilla. 12V, 10Amp, 85W, letku 48cm, johto 3m, 18-20L/min. pumppaa kumin täynnä keskimäärin 5 minuutissa. 12v Analogue Compressor 12v
Ring
23,01€
27,07€
kpl
saatavana 2kpl.
Max Nostokapasiteetti 2T Min. nostokorkeus 127mm Max nostokorkeus 330 mm
Unitec
45,47€
kpl
ak24.fi
X
Osamaksun laskuri
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Määräaika (kuukautta)
Käsirahan suuruus %
Osamaksun laskuri Kuukausimaksu