ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

Nokian henkilöauton / maasturin kesärengas 215/55R18 95V Line Suv (DOT15-19)

Nokian henkilöauton / maasturin kesärengas 215/55R18 95V Line Suv (DOT15-19)
91,86€
kpl
Valmistaja: Nokian
Nokian
ID-numero: 673125
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Nokian henkilöauton / maasturin kesärengas 215/55R18 95V Line Suv (DOT15-19)
saatavana 1kpl.
Valmistettu vuonna 2018
Leveys
215
Korkeus
55
Halkaisija
R18
Ajoneuvotyyppi
Maasturi
Vuodenaika
Kesä
Tyyppi
Uusi
Märkäpito
A
Vierintävastus
C
Melu luokka
2(70db)
Valmistusvuosi
2018
 
 
polttoainetaloudellisuus: C pito: A melutaso: 70dB

Nokian Line Suv on erityisesti kaupunkimaastureille kehitetty korkean suorituskyvyn rengasmalli, joka tarjoaa mukavuutta ja turvallisuutta kaikkiin kesän olosuhteisiin ja soveltuu loistavasti Pohjoismaiden karkeille teille. Nokian renkaaksi kyseessä on erittäin edullinen rengasmalli, jonka tiedät kuitenkin oleva merkille ominaiseen tapaan yksi luokkansa parhaista.
Rengastestit todistavat Nokian Line Suv renkaiden laadun.
Useissa rengastesteissä menestynyt Nokian Line Suv on saanut erityisesti kiitosta sen märkäpidosta, tasapainoisesta ajettavuudesta ja monet ovat kertoneet sen olleen testin paras maastossa. Jarrutuspito varsinkin märällä alustalla on yksi renkaan parhaista ominaisuuksista ja tietysti yksi erittäin ratkaiseva ominaisuus renkaan turvallisuutta ajatellen. Kaupunkimaasturillesi on nyt siis saatavilla loistava rengasmalli maastoon, maantielle ja kaupunkiin. Turvallisuuden tulisi olla ensimmäinen asia, mihin kiinnitetään huomiota rengasostoksissa ja kun kyseessä on erittäin turvallinen kaupunkimaasturin rengas yhdeltä maailman tunnetuimmista rengasvalmistajista, jonka hinta on kuitenkin saatu jätettyä erittäin alhaiselle tasolle, voidaan rengasmallia hyvin mielin suositella kaikille city-maasturin omistajille.


Ajomukavuus, kestävyys ja monipuolinen suorituskyky pienille ja keskikokoisille maastoautoille.
se on oikea valinta kuskeille, jotka arvostavat turvallista ajoa, mutta myös niille, jotka haluavat nauttia oman maasturin voimaa vaikeissa teissä ja kaupunkiliikenteessä.
renkaan kestävyyttä parantaa Nokian Tires Aramid Sidewall teknologia.
kulutusta ja viiltoja poikkeuksellisen hyvin kestävä sivupintarakenne sisältää äärimmäisen vahvaa aramid-kuitua. samaa materiaalia hyödynnetään lentokoneteollisuudessa ja sotilaskäytössä. aramid-kuitu vahvistaa sivupinnan kestämään entistä paremmin ulkopuolisia iskuja ja painumia vanteen.

 

Parempi vakaus, turvallisuus märillä teillä.

Keskellä sijaitsevat pitkittäissuuntaiset lamellit dominoivat syvällä diagonaalisella uralla, jotka avautuvat yhdeltä puolelta ja vakauttavat ohjattavuutta.


  Tehokas vesiliirron ehkäisy.

Reunoissa on urat - syvennykset, jotka ovat optimoitu veden poistoa varten; urat poistavat vettä renkaan ja tien välistä, nopeuttaessa sen virtausta pääuran suunnasta poikittaisurien suuntaan ja maksimoidessa pitoa. 
 

 

Lisäksi suosittelemme

Tubeless-renkaan paikkaussarja. Sarja sisältää Tubeless-työkalun, raspin ja 5 kpl paikkausainetta.
4,24€
id:10075
kpl
vahva ABS muovista Keskikuppi vanteeseen Ford OE- vanteille. harmaa ilman logoa 545/51 mm
5,79€
id:391251
kpl
M12x1,50, suljettu, avain 19 kartio 60° kierteen nousu (mm):1.50 kartion tyyppi:kartio 60° kierteen halkaisija M(mm): M12 vääntötyökalun koko (mm): 19
1,78€
id:379056
kpl
ak24.fi
X
Osamaksun laskuri
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Määräaika (kuukautta)
Käsirahan suuruus %
Osamaksun laskuri Kuukausimaksu