ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

Nokian maasturin kesärengas 265/60R18 Line SUV 110V

Nokian maasturin kesärengas 265/60R18 Line SUV 110V
174,63€
216,05€
kpl
Valmistaja: Nokian
Nokian
ID-numero: 585901
Toimitusaikaa kotiin 4-5tp
Nokian maasturin kesärengas 265/60R18 Line SUV 110V
saatavana 1kpl.
polttoaineenkulutus: B
pito: B
melutaso: 69db
meluluokka: 1

Nokian Line Suv on erityisesti kaupunkimaastureille kehitetty korkean suorituskyvyn rengasmalli, joka tarjoaa mukavuutta ja turvallisuutta kaikkiin kesän olosuhteisiin ja soveltuu loistavasti Pohjoismaiden karkeille teille. Nokian renkaaksi kyseessä on erittäin edullinen rengasmalli, jonka tiedät kuitenkin oleva merkille ominaiseen tapaan yksi luokkansa parhaista.
Rengastestit todistavat Nokian Line Suv renkaiden laadun.
Useissa rengastesteissä menestynyt Nokian Line Suv on saanut erityisesti kiitosta sen märkäpidosta, tasapainoisesta ajettavuudesta ja monet ovat kertoneet sen olleen testin paras maastossa. Jarrutuspito varsinkin märällä alustalla on yksi renkaan parhaista ominaisuuksista ja tietysti yksi erittäin ratkaiseva ominaisuus renkaan turvallisuutta ajatellen. Kaupunkimaasturillesi on nyt siis saatavilla loistava rengasmalli maastoon, maantielle ja kaupunkiin. Turvallisuuden tulisi olla ensimmäinen asia, mihin kiinnitetään huomiota rengasostoksissa ja kun kyseessä on erittäin turvallinen kaupunkimaasturin rengas yhdeltä maailman tunnetuimmista rengasvalmistajista, jonka hinta on kuitenkin saatu jätettyä erittäin alhaiselle tasolle, voidaan rengasmallia hyvin mielin suositella kaikille city-maasturin omistajille.


Ajomukavuus, kestävyys ja monipuolinen suorituskyky pienille ja keskikokoisille maastoautoille.
se on oikea valinta kuskeille, jotka arvostavat turvallista ajoa, mutta myös niille, jotka haluavat nauttia oman maasturin voimaa vaikeissa teissä ja kaupunkiliikenteessä.
renkaan kestävyyttä parantaa Nokian Tires Aramid Sidewall teknologia.
kulutusta ja viiltoja poikkeuksellisen hyvin kestävä sivupintarakenne sisältää äärimmäisen vahvaa aramid-kuitua. samaa materiaalia hyödynnetään lentokoneteollisuudessa ja sotilaskäytössä. aramid-kuitu vahvistaa sivupinnan kestämään entistä paremmin ulkopuolisia iskuja ja painumia vanteen.

 

Parempi vakaus, turvallisuus märillä teillä.

Keskellä sijaitsevat pitkittäissuuntaiset lamellit dominoivat syvällä diagonaalisella uralla, jotka avautuvat yhdeltä puolelta ja vakauttavat ohjattavuutta.


  Tehokas vesiliirron ehkäisy.

Reunoissa on urat - syvennykset, jotka ovat optimoitu veden poistoa varten; urat poistavat vettä renkaan ja tien välistä, nopeuttaessa sen virtausta pääuran suunnasta poikittaisurien suuntaan ja maksimoidessa pitoa. 
 

 
ak24.fi
X
Hire Purchase calculator
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Periood (kuud)
Sissemaksu suurus %
Hire Purchase calculator Kuumakse