ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

Yokohama henkilöauton kitkarengas 145/80R12 ICE GUARD (IG50 PLUS) 74Q DOT18

Yokohama henkilöauton kitkarengas 145/80R12 ICE GUARD (IG50 PLUS) 74Q DOT18
32,34€
kpl
Valmistaja: Yokohama
Yokohama
ID-numero: 828341
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Yokohama henkilöauton kitkarengas 145/80R12 ICE GUARD (IG50 PLUS) 74Q DOT18
saatavana 1kpl.
Valmistettu vuonna 2018
Leveys
145
Korkeus
80
Halkaisija
R12
Ajoneuvotyyppi
Maasturi, Henkilöauto
M+s
M+S
Vuodenaika
Kitkarengas
Tyyppi
Uusi
Märkäpito
F
Vierintävastus
F
Melu luokka
2(71db)
Valmistusvuosi
2018
polttoaineenkulutus: F
pito: F
melutaso: 71
meluluokka: 2

ICE GUARD IG50 PLUS
Epäsymmetrisellä pintakuviolla talvirengas, joka takaa erinomaisen pidon lumella ja jäällä sekä säästää polttoainetta. Tarjoaa erinomaiset hallintaominaisuudet kuivilla, märillä sekä jäisillä tienpinnolla. Tehokas vedenpoisto suojaa vesiliirtoa vastaan.

7% LYHYEMMÄT JARRUTUSMATKAT JÄÄLLÄ
Renkaan Yokohama iG50 Plus jarrutusmatka jäällä on huomattavasti lyhyempi edelliseen malliin verrattuna. Kulutuspinnan keskiosan kosketuspinta on suurempi ja siinä enemmän lamelleja kun olka-alueella. Sen ansiosta pito ja reunojen tehokkuus jäätyneillä pinnoilla ovat paremmat.

VETTÄ ABSORBOIVA KOMPOSIITTIMATERIAALI
Kolminkertainen kosteutta imevä kumiseos: rengas imee vettä itseensä ja sen jälkeen työntää sen ulos kosketuspinnasta, joka parantaa toimivuutta jäätyneillä teillä.

ERINOMAINEN PITO LUMELLA JA JÄÄLLÄ
Epäsymmetrisen kulutuspinnan sisäreuna parantaa pitoa jäällä, ulkoreuna ohjattavuutta lumella.

ENEMMÄN AJOKILOMETREJÄ
Kahden tyyppiset 3D-lamellit ja diagonaaliset mikrourat auttavat saavuttaa erinomaisen toimivuuden kaikentyyppisillä tienpinnoilla, sekä lisäävät ajokilometrejä renkaiden tasaisen kulumisen ansiosta. Kumin koostumuksessa oleva appelsiininkuoriöljy Orange oil S pitää renkaan joustavana myös silloin, kun renkaalla on ajettu paljon.

POLTTOAINEEN SÄÄSTÖ
Uuden muodonmuutoksia vähentävän rakenteen ansiosta on Yokohama iG50 Plus-renkaalla myös pienempi vierintävastus. Näin energiahävikki on pienempi ja myös polttoaineenkulutus on pienempi.

Yokohama on japanilainen rengasvalmistaja. Yokohaman perustivat Yokohama Cable Manufacturing Co., Ltd ja amerikkalaisyritys BF Goodrich.
Perustettu vuonna: 1898
Maailman yhdeksäksi suurin

 

Yokohama
Yokohama on japanilainen rengasyritys. Yritys aloitti nimellä Yokohama Cable Manufacturing ja B.F. Goodrich perusti yhteisyrityksen.
Luotu: 1898
No. 9 maailmassa

YOKOHAMA Rubber Company on maailman yhdeksänneksi suurin rengasvalmistaja. Henkilöautonrenkaat, kuorma-autojen, linja-autojen ja perävaunujen renkaat, maasto- ja SUV-renkaat, moottoriurheilun renkaat, kaivos-, rakennus- ja teollisuusajoneuvot ja muut sovellukset, meriletkut, kuljetinhihnat, lentokoneiden komponentit...YOKOHAMA-tuotteita käytetään laajalti maailmanlaajuisesti ja niillä on vahvat voimavarat. kuluttajatukea maailmanlaajuisilla markkinoilla. YOKOHAMA rakentaa ydinrenkailleen laajaa maailmanlaajuista myyntiverkostoa, jonka keskipisteenä ovat YOKOHAMA Tire Corporation (YTC) Yhdysvalloissa, YOKOHAMA Tyre (Canada) Inc., YOKOHAMA Tire Australia Pty., Ltd. ja YOKOHAMA Europe GmbH Saksassa. YTC:llä on muun muassa paikallisia tuotantolaitoksia, joiden avulla se voi vastata nopeasti muuttuvaan kysyntään Pohjois-Amerikassa. YOKOHAMAlla on myös tuotantotukikohtia Aasiassa, nimittäin YOKOHAMA Tire Philippines, Inc. (YTPI), Hangzhou YOKOHAMA Tire Co., Ltd. (CHZY) Kiinassa ja YOKOHAMA Tire Manufacturing (Thailand) Co., Ltd. (TRYT). Vastatakseen maailmanlaajuiseen kysyntään YOKOHAMA hankkii jatkuvasti letkujen ja muiden tuotteiden tuotantokantoja Yhdysvalloista, Taiwanista, Thaimaasta ja Kiinasta sekä rakentaa tarkasti räätälöityjä myyntikanavia ulkomaisten tytäryhtiöidensä kautta.

Lisäksi suosittelemme

vahva ABS muovista Keskikuppi vanteeseen Ford OE- vanteille. harmaa ilman logoa 545/51 mm
5,79€
id:391251
kpl
M12x1,50, suljettu, avain 19 kartio 60° kierteen nousu (mm):1.50 kartion tyyppi:kartio 60° kierteen halkaisija M(mm): M12 vääntötyökalun koko (mm): 19
1,78€
id:379056
kpl
Tubeless-renkaan paikkaussarja. Sarja sisältää Tubeless-työkalun, raspin ja 5 kpl paikkausainetta.
4,24€
id:10075
kpl
ak24.fi
X
Osamaksun laskuri
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Määräaika (kuukautta)
Käsirahan suuruus %
Osamaksun laskuri Kuukausimaksu