ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

Goodyear henkilöauton / maasturin kitkarengas 195/65R15 ULTRAGRIP PERFORMANCE 3 91T Studless CBB70 3PMSF M+S

Goodyear henkilöauton / maasturin kitkarengas 195/65R15 ULTRAGRIP
88,80€
kpl
Valmistaja: Goodyear
Goodyear
ID-numero: 1100032
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Leveys
195
Korkeus
65
Halkaisija
R15
Ajoneuvotyyppi
Henkilöauto
M+s
M+S
Vuodenaika
Kitkarengas
Tyyppi
Uusi
Pehmeä seos
Paras Pohjoismaisiin olosuhteisiin
Märkäpito
B
Vierintävastus
C
 
 
polttoainetaloudellisuus: C
pito: B
melutaso: B
meluluokka: 70

2023 vuoden rengasmalli

Niin sanottu Euroopppa-tyyppinen talvirengas.
Goodyearin UltraGrip Performance 3 talvirengas on UltraGrip 9+:n ja UltraGrip Performance+:n seuraaja ja soveltuu niin polttomoottori-, hybridi- kuin täyssähköautoillekin. 
Goodyear on kehittänyt UltraGrip Performance 3:n käyttämällä Snow Protect-teknologiaa, sen ansiosta renkaan pintakuviossa on suurempi lamellitiheys, enemmän lohkoja, pitosärmiä ja lamelleja, jotka lisäävät pitoa. valmistaja on suunnitellut ns. "lumikynnet" – pidemmät urat olka-alueen reunassa, jotka parantavat suorituskykyä ja pitoa pehmeässä ja syvässä lumessa.
 
Snow Protect-teknologian lisäksi Goodyear on lisännyt myös Wet Braking+ teknologian, jossa optimoitu pintakuvio poistaa tehokkaasti vettä. Vesi työnnetään sivulle eikä eteen, joka vähentää vesiliirron riskiä ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn märissä ajo-olosuhteissa. Rengasvalmistaja on lisännyt renkaan olka-alueelle myös 3D-lamellit, jotka lisäävät renkaan jäykkyyttä ja parantavat suorituskykyä kuivilla teillä.
 
Uusi seos kestää myös paremmin kulutusta, ja 20 % suuremman kosketusalueen ansiosta se toimii paremmin sähköautojen tuottaman suuremman väännön kanssa. Vierintävastus on pienentynyt jopa 10 %, mikä parantaa auton hyötysuhdetta ja sähköauton toimintamatkaa. Toisaalta uusi melua vaimentava pintakuvio vähentää rengasmelua jopa 2 dBA koko mallistossa. Lisäksi SoundComfort-teknologia lisätään 25 prosenttiin kokovalikoimasta vuoden 2023 aikana ja 50 prosenttiin vuoden 2024 aikana. Teknologia alentaa auton sisälle kantautuvaa rengasmelua jopa 50 % (jopa 4 dBA).

 

Goodyear


Goodyear on yhdysvaltalainen rengasvalmistaja. yhtiö on nimetty vulkanoidun kumin keksijän Charles Goodyearin mukaan. Goodyear oli ensimmäinen maailmanlaajuinen rengasvalmistaja, joka valo Kiinaan, kun se investoi Dalianin rengastehtaaseen vuonna 1994.
Perustettu vuonna: 1898
Omistaa rengasmerkkejä: Debica, Dunlop, Fulda, Sava
Maailman neljänneksi suurin
ak24.fi
X
Osamaksun laskuri
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Määräaika (kuukautta)
Käsirahan suuruus %
Osamaksun laskuri Kuukausimaksu