ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

2019 Uudet kesärenkaiden mallit!

Takaisin

Michelin Primacy 4

2019 Vuosimalli!
Huippuluokan turvallisuutta(1)
Ainutlaatuinen jarrutuskyky märällä ensimmäisestä kilometristä viimeiseen EverGrip-teknologian ansiosta(1)(2)
 
Ykkönen kestävyydessä(3)
 
Keskimäärin 18 000 km pidempi kestoikä verrattuna kilpailijoihin.(3)
 
Optimoitu pintakuviorakenne takaa pitkän käyttöiän
 
Uuden pintakuvion rakenteen ansiosta vesi poistuu MICHELIN Primacy4  -renkaasta tehokkaasti myös kuluneena.
 
Uudessa pintakuviossa on 22 % suurempi pinta-ala veden poistamiseksi(4)
 
Uusimman sukupolven suorituskykyinen kumiseos
Uusimman sukupolven suorituskykyisen kumiseoksen ansiosta MICHELIN Primacy4 tarjoaa ainutlaatuisen jarrutuskyvyn märällä ajopinnalla sekä uudessa että kuluneessa renkaassa, käyttöiästä tinkimättä.

Innovatiivinen urasyvyyden ilmaisin
MICHELIN Primacy4 -renkaassa on urasyvyyden ilmaisin, joka kertoo, milloin renkaat pitää vaihtaa.Conti EcoContact 6

2019 Vuosimalli!

GreenChili-yhdiste uudessa ContiEcoContact 6 kesärenkaassa takaa 20% korkeamman kilometrilukeman ja 15% pienemmän vierintävastuksen.
tarkka käsittely, korkea pito ja lyhyempi jarrutusmatka.
 
uusi EcoContact 6 rengas on Continentalin luotu huipputeknologinen kesärengas, joka antaa merkittävän parannuksen vierintävastuksessa, kilometrilukemassa, käsittelyssä ja jarrutusmatkassa. verrattuna edeltäviin malleihin tarjoaa uusi malli vieläkin lyhyempiä jarrutusmatkoja märällä ja kuivalla tiellä. Continental on jo saanut 12 eurooppalaisen autonvalmistajan hyväksynnän EcoContact 6 renkaiden asennukseen uusille keskiluokan ja luksusautoille.


 Bravuris 5HM


vuoden 2019 malli!
uusi Bravuris 5HM mahdollistaa enemmän ajokilometrejä, takaa matalan vierintävastuksen ja luotettavan pidon.

märkäpito:
hyvällä märkäpitoluokituksella renkailla (A tai B merkintä) on lyhyempi jarrutusmatka märällä tiellä ja siksi ne ovat turvallisemmat sadesäällä. samoin kuin polttoainetaloudellisuus-luokituksessa - D-luokitusta ei käytetä.
 
polttoaineen säästävyys:
renkaiden vierintävastus muodostaa jopa 20% ajoneuvon polttoaineen kulutuksesta, että jos haluat ajaa enemmän kilometrejä yhdellä tankillisella pitäisi valita polttoainetaloudellisuuden kannalta korkeamman luokan renkaat. niin vähenevät myös autosi CO2-päästöt. mitä alhaisempi vierintävastus on, sitä vähemmän energiaa kulutetaan, sen ansiosta vähenevät polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt. A-luokan ja G-luokan renkaan ero voi olla jopa kuusi litraa polttoainetta 1 000 kilometriä kohden.
 

Gislaved UltraSpeed 2 

2019 Vuosimalli!
Alhainen vierintävastus ja paljon ajokilometrejä! ULTRA SPEED 2 on mestari nopeasti muuttuvassa kesän säässä, tarjoakseen parasta mahdollista pitoa ja tarkka ohjattavuutta vaikka isoilla nopeuksilla ja märällä tiellä.

Optimoidut pintakuviot takaavat vakauden ja paineen jakautumisen kosketuspinnalla. se parantaa ohjattavuutta mutkissa ja tarjoaa luotettavaa jarrutusta myös kuivissa olosuhteissa..
 

Lukuisat keskialueen urat ja leveät pyöreät sivu-urat takaavat erittäin hyvän veden poiston, pidon ja jarrutuksen märillä teillä.
 
Uuden sukupolven polymeeriteknologian avulla piidioksidilla rikastettu kulutuspinnan seos vähentää renkaan vierintävastusta ja tarjoaa pidempää ikää ympäristöystävällisellä suorituskyvyllä.
 
 

ak24.fi
X
Osamaksun laskuri
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Määräaika (kuukautta)
Käsirahan suuruus %
Osamaksun laskuri Kuukausimaksu