ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

2019 Uudet talvirenkaiden mallit!

Takaisin

1. Continental IceContact™ 3 

Talviajon vallankumous.
Talviajon uusi ulottuvuus.

Täysin uudenlainen nastarengas – henkilöautoihin ja SUV:hin.

Fantastinen pito jäällä vallankumoukselliseen talviajokokemukseen.
Huomattavasti paremmat käsittelyominaisuudet märillä, loskaisilla ja lumisilla teillä.
Parhaat ajo-ominaisuudet renkaan koko elinkaaren ajan.
17” ja isommat vallankumouksellisella ContiFlexStud™ -teknologialla. 

2. Pakettiauton nastarengas  Continental VanContact™ICe . 


Poikkeuksellinen uusi nastateknologia! Kovennetut uudentyyppiset nastat, maailman suurimmalta nastanvalmistajalta!


Paljon ajokilometrejä.
 • Erinomainen käsiteltävyys ja lyhyet jarrutusmatkat.
  Ennennäkemätöntä suorituskykyä jäällä koko käyttöiän.
  Paljon ajokilometrejä talviteillä.
  Erinomainen käsiteltävyys ja lyhyet jarrutusmatkat kaikenlaisissa talvilosuhteissa.
  Erityinen pohjoismainen kumiseos: pii, rapsiseos
  Parannettu vuorovaikutus nastan ja kuvion välillä.

   

 

3. Pakettiauton kitkarengas VanContactVikingContinental kehitti renkaan, joka löysi oikean tasapainon joustavuuden ja jäykkyyden välillä.
Täydellinen ajokokemus talvisilla ja märillä teillä.
Täydellinen hallittavuus lumella ja jäällä.
Erinomaiset vedenpoisto-ominaisuudet.

Pohjoismainen Nordic Matrix-kumiseos. 
 

4. GT RADIAL 4Seasonserittäin leveät urat.
Takaavat nopean vedenpoiston, estävät vesiliirtoa ja lyhentävät jarrutusmatkoja märillä pinnoilla.
Uusi kaikkien vuodenaikojen täysi-piidioksidiyhdiste
Takaa jatkuvan pidon laajalla lämpötila-alueella ja pitkän ajomatkan.
Useita syviä lamelleja.
Takaavat erinomaisen pidon lumi- ja jääpinnoilla, vakaissa kiihdytyksissä ja lyhyissä jarrutusmatkoissa. 
 


5. MICHELIN Alpin 6

MICHELIN Alpin 6 takaa erinomaisen pidon kiihdytyksissä ja jarrutuksissa lumella, sekä uusien että kuluneiden renkaiden tapauksessa, 20% pidempi käyttöikä kun muilla korkealaatuisilla renkailla.

Se on suunnattu asiakkaille, jotka ajavat säännöllisesti lumisateessa ja joiden tulee pysähtyä erilaisissa sää- ja tieoloissa. MICHELIN Alpin 6 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn näissä tilanteissa. Saksalaisen tuotteiden sertifiointi- ja testauslaitoksen TÜV SÜD testit ovat osoittaneet, että tällaisella kulumisasteella pysäyttää uusi MICHELIN-rengas ajoneuvon 5,9 metriä lyhemmällä matkalla, kuin sen lähimmät kilpailijat ja tarjoaa paremman pidon rinteissä.

Renkaan kulumisominaisuudet johtuvat uuden, tiheällä urituksella kuvion käyttöönotosta, joka käytössä kehittyy.

Tämä johtuu kolmen innovatiivisen tekniikan yhdistelmästä:

pisaralistat, jotka antavat renkaan kulutuspinnan kehittyä, kun se kulkee tiellä. Kuluminen paljastaa leveämmät urat, jotka parantavat veden virtausta ja parantavat pitoa.
Urien pohjalla sijaitseva „lumikammio” säilyttää lumen ja parantaa pitoa ja jarrutusta.
Monikerroksinen kulutuspinta "Traction Booster Compound" parantaa renkaan lumipitoa myös silloin, kuin rengas kuluu riippumatta kulutuspinnan syvyydestä.

Uudella Alpin 6 renkaalla ei ole tavanomaista kulutuspinnan varoitinta (4mm), koska sen suorituskykyinen myös urasyvyydellä jopa 1,6 mm. Nyt on sillä uusi kulumisvaroitin, joka antaa jäljellä olevasta kulutuspinnasta selvän lukeman:
75%
50%
25%


 

6. PIRELLI IceZero2

Rengasmalli Kehitetty äärimmäisiin talviolosuhteisiin.

Ice Zero 2 renkaan nasta, joka on saatu edelliseltä Ice Zero versiolta ja on Pirellin patentoima, on saanut monia uudistuksia. Se on uudelleen muotoiltu ja kevyempi ( paino 1,1–0,9 grammaa, pituus 11–10 millimetriä), tämä kaikki auttaa vähentämään renkaan kokonaispainoa. Nastojen määrä renkaassa on kuitenkin suurentunut. Verrattuna edellisen sukupolven Ice Zero renkaaseen, jossa oli noin 130 nastaa, on renkaassa nyt 190 nastaa. Uusi muotoilu, joka on kehitetty 3D-simulaation avulla, se on myös auttanut parantaa jarrutustehoa, korostaessa turvallisuutta.

Radikaali testikenttä renkaille, joka on suunniteltu ajoon karkeilla, epätasaisilla pinnoilla, jäällä ja lumella. Historia, joka yhdistää Pirellia ja osallistumista moottoriurheilukilpailuihin, joissa on saavutettu yli 200 voittoa.
 


7. PIRELLI P Zero Winter

P Zero Winter on syntynyt sitä varten, edustaa korkeinta suorituskykyä talviolosuhteissa, joka on kehitetty yhteistyössä parhaiden autonvalmistajien kanssa, jotta varmistaa suorituskyvyn täydellinen sobivus jokaisen auton kanssa.

Erittäin suorituskykyinen lumessa.

Erittäin tiheä sisäolkapää ja poikittaisurat, vetovoiman maksimointiin lumessa ja jarrutuksessa.

Kaksi jäykempää keskirivaa, jotka takaavat hyvän hallittavuuden, vuorotellen kolmen pitkittäisuran kanssa.
 

8. YOKOHAMA G075

 ICEGUARD SUV G075 uuden sukupolven talvirenkaat takaavat maksimaalisen turvallisuuden jäätyneillä teillä ja polttoainesäästön.

Arvostetun Geolandarin rengasmallin uusimman sukupolven talvirengas tarjoaa paremman turvallisuuden jäätyneillä teillä, samalla myös polttoainesäästön.

Parempi ohjattavuus jäällä, lumella, loskassa.
Siksak-muotoiset urat takaavat erinomaisen suorituskyvyn jäisellä tiellä.
Leveä keskiripa suurentaa kosketuspinta-alaa, joka parantaa suorituskykyä jäällä, samoin myös suoran radan vakautta kuivalla tiellä.
Leveät olka-alueet työntävät veden pois renkaan pinnalta, suojaavat ajoneuvoa vesiliirrolta.
Diagonaaliset mikrolamellit takaavat pidon jäisellä tiellä.
Kolminkertaiset 3D-lamellit takaavat kuviopalojen vakauden, renkaan tasaisen kulumisen.
  

23% lyhyempi jarrutusmatka jäällä.
Mitä parempi on renkaan pito tienpinnalla, sitä lyhyempi on jarrutusmatka. Verrattuna edelliseen (G073) malliin, on G075 renkaalla huomattavasti parempi pito. Sen saavuttamiseksi on käytetty nykyaikaisia materiaaleja ja harkittua kulutuspinnan muotoilua.


 

Polttoainesäästö
Verrattuna edelliseen (G073) malliin, on G075 renkaalla 5% pienempi vierintävastus. Renkaiden vierintävastus on voima, joka vastustaa vierivän kappaleen liikettä. Renkaan koostumuksessa oleva pii ja kuviopalojen sijoitus vähentävät renkaan vierintävastusta ja energiahäviötä, ts. kuumenemista. Siksi vähenee myös polttoaineen kulutus.


Parempi pito jäisellä tiellä
Jään pinnalla oleva vesi saattaa merkittävästi vaikeuttaa ajoneuvon hallintaa, koska ajoneuvo alkaa liukua veden pinnalla. Yokohama Geolandar 075 valmistuksessa käytetty komposiittimateriaali takaa hyvän vedenpoiston ja hyvän pidon myös jäisillä pinnoilla.

Suurempi kilometrimäärä
Jäykät kolminkertaiset 3D-lamellit vähentävät kuviopalojen epätasaista kulumista ja siksi renkaat kestävät pidempään ja niillä ajat enemmän ajokilometrejä.

Pienempi ajomelu
Alhaisen melutason renkaat takaavat hyvän ajomukavuuden, tällaiset renkaat vaikuttavat vähemmän ympäristöön. Tietokoneohjelmalla mallinnettujen renkaiden tapauksessa onnistuttiin saavuttamaan 28% pienempi melutaso kun edellisessä rengasmallissa. 

9. YOKOHAMA BLUEARTH 4S AW21

„BluEarth-4S AW21” sisältää YOKOHAMAn uusimpia talvirengasteknologioita, että tarjota kuskeille erinomaisia tuloksia jäisillä ja lumisilla talviteillä ja erinomaisia tuloksia sekä kuivalla että märällä pinnalla ja tavallisissa ajo-olosuhteissa. Renkaalla on myös äskettäin kehitetty kulutuspinnan kuvio, joka takaa olka-alueen ja kosketus-alueen optimaalisen tasapainon. Huipputekniikan käyttö - esimerkiksi eri V-urat ja kapeat poikittaisurat, takaavat erinomaisen suorituskyvyn jäällä, lumella ja märällä tiellä.

Piidioksidilla lukittu polymeeriyhdisteen käyttö rengasseoksessa parantaa sen suorituskykyä myös märällä ja lumisella tiellä. Sen leveä ja tasainen profiili lisää myös erinomaista käsiteltävyyttä kuivalla ja kulumiskestävyyttä. Renkassa on myös ASTM Internationalin lumihiutalesymboli, tunnustuksena sen suorituskyvystä ankarissa sääolosuhteissa.10. FALKEN AS210


EUROALL SEASON AS200:n jälkeläisellä on syvemmillä urilla V-muotoinen kuvio, joka takaa paremman veden poiston, optimoidessaan niin suorituskykyä sekä märällä että kuivalla pinnalla ja pienentää joutumista vesiliirtoon. Edeltäjäänsä verrattuna on uusi EUROALL SEASON AS210 parantanut vesiliirto-ominaisuuksia 8% ja märkäpitoa 6%. Ajon aikana johtavat lamellit vettä vetovoiman suunnassa, että suurentaa voimansiirtoa ja tarjota erinomaista pitoa kaikissa sääolosuhteissa, mukaan lukien lumella. Monisuuntaisten lamellien ansiosta on jarrutusteho vielä parempi, erityisesti lumisillä teillä.

Käytettäessä parannettua 4D-Nano Design teknologiaa, onnistui Falken suurentamaan EUROALL SEASON AS210:n ajokilometrimäärää verrattuna edeltäjään 10%.


11. SAILUN WINTERPRO SW61


Pehmeä rengasseos.

Epäsymmetrisellä kuviolla talvirengas ajoneuvoille ja urheiluautoille. Sisäreuna parantaa pitoa tienpinnalla, ulkoreuna parantaa lumen poistoa ja parantaa jarrutusominaisuuksia.

- Hinnat ovat euroissa, sisältäen arvonlisäveroa 20%.
- Tavaroita on rajoitettu määrä. Kampanja kestää mainittuun päivämäärään saakka, tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
- Kaikki edellä mainitut hinnat voivat olla informatiivisia ja niitä voidaan muuttaa milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.
- Kaikki edellä mainitut hinnat ovat suositushintoja vähittäismyyntiverkkoja varten ja voivat vaihdella myymäläkohtaisesti.
 

12. FALKEN EUROALL SEASON VAN11

Falkenin uusi EUROALL SEASON VAN11 on suunnattu pakettiautojen ja kevyiden kuorma autojen kuskeille.

Uuden EUROALL SEASON VAN11 renkaan kehityksessä olivat Falkenin insinööritiimin tärkeimmät tavoitteet kulutuskestävyys ja turvallisuus. Ympärivuotisella renkaalla on mukautuvan paineen jakautumisen (ACP)-teknologiaa, kulutuspinnan kuvio, joka on kehitetty parannetun simulointitekniikan avulla, jotta varmistaa paineen tasainen jakautuminen renkaan kontaktipinnassa. Tämä ACP-teknologia parantaa suuntavakautta, parantamalla samalla kulumiskäyttäytymistä. Symmetrinen, suuntaamaton pintakuvio tekee EUROALL SEASON VAN11:tä täydellisen, yleisesti käytettävän, suurella kilometrimäärällä ja erinomaisen, jokapäiväisen, suorituskykyisen renkaan. Laadukkaalla ympärivuotisella renkaalla on lukuisia pitoreunoja, jotka varmistavat jatkuvasti hyvän vetovoiman myös lumessa ja mudassa. Leveät urat parantavat veden poistoa, parantamalla myös pitoa ja tarjotmalla erinomaista suojaa vesiliirtoa vastaan.

Kuten kaikki muutkin Falkenin ympärivuotiset renkaat, kehitettiin myös EUROALL SEASON VAN11 innovatiivisen 4D-Nano Design-teknologian avulla, luodessan seoksen, joka tarjoaa parasta kilometrimäärää ja polttoaineen säästöä hienoilla märkäpito-ominaisuuksilla.13.  GOODRIDE / WESTLAKE Z507


Edut ja ominaisuudet:

Epäsymmetrinen pintakuvio takaa erinomaisen ohjattavuuden lumipinnalla.
Optimoitujen poikittaisurien kulma olka-alueella tarjoaa tehokasta lumen poistoa.
Siksak-kuvioiset vetovoima-lamellit parantavat lumisillä teillä vetovoimaa ja jarrutustehoa.

14. GOODYEAR ULTRA GRIP PERFORMANCE +


Goodyear UltraGrip Performance + tarjoaa parempaa jarrutustehoa ja pitoa autoilijoille, jotka hakevat erinomaisia talviominaisuuksia. Goodyear UltraGrip Performance + parantaa kahden teknologian ansiosta tehokkaiden autojen talviominaisuuksia, märillä ja kuivilla pinnoilla. Uusi pitohartsi tehostaa renkaan muodon muutoksia ja muodon palautumista. Jarrutusvoima muuntuu entistä helpommin pidoksi. Winter Grip-tekniikan uusi yhdistelmäseos, joka parantaa kumin elastisuutta alhaisissa lämpötiloissa, parantaa pitoa lumella ja jäällä.


 

15. Bridgestone Blizzak LM005

ak24.fi
X
Osamaksun laskuri
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Määräaika (kuukautta)
Käsirahan suuruus %
Osamaksun laskuri Kuukausimaksu