ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

Dunlop henkilöauton / maasturin kitkarengas 195/65R15 SP WINTER RESPONSE 2 91T M+S 3PMSF 0 Friction

Dunlop henkilöauton / maasturin kitkarengas 195/65R15 SP WINTER RESPONSE 2
79,46€
kpl
Valmistaja: Dunlop
Dunlop
ID-numero: 1030774
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Leveys
195
Korkeus
65
Halkaisija
R15
Ajoneuvotyyppi
Henkilöauto, Maasturi
M+s
M+S
Vuodenaika
Kitkarengas
Tyyppi
Uusi
Märkäpito
C
Vierintävastus
C
 
 
polttoainetaloudellisuus: C
pito: C
melutaso: B
meluluokka: 70
SP Winter Response on Dunlopin Studless Ice & Snow -rengas, joka on kehitetty pienautojen kuljettajille, jotka haluavat parantaa ajoneuvonsa talven pitoa. Talviajon vaihteleviin vaatimuksiin suunniteltu SP Winter Response tarjoaa tasapainoisen suorituskyvyn märillä, lumisilla ja jään peittämillä teillä.
SP Winter Response -renkaissa on korkea piidioksidipitoinen kulutuspinnan seos, joka säilyttää joustavuuden alhaisissa lämpötiloissa ja lisää pitoa jäällä ja lumella. Tämä seos on muotoiltu epäsymmetriseksi kulutuspinnan kuvioksi, joka omistaa tietyt alueet tiettyjen tehtävien suorittamiseen, mikä johtaa hyvään tasapainoon märällä, lumella ja jäällä. Kulutuspinnan suunnittelussa on kehä- ja sivuurat sekä kaksi lamellimallia, jotka lisäävät purevien reunojen määrää parantamaan pitoa, jarrutusta ja kaarteissa lumessa ja jäällä.
Renkaan sisäisessä rakenteessa on kaksi teräshihnaa, jotka on vahvistettu spiraalimaisesti kierretyllä nylonilla polyesterikuoren päällä, jossa on Dunlop Touch Technology, joukko edistyneitä ominaisuuksia, jotka antavat kuljettajalle paremman tunteen tienpinnasta.
SP Winter Response täyttää alan kovat lumihuoltovaatimukset ja on merkitty vuori/lumihiutale-symbolilla.
Asenna SP Winter Response -renkaat vain neljän kappaleen sarjoina.
SP Winter Responsen pitokyvyn vuoksi Dunlop suosittelee niiden käyttöä vain neljän kappaleen sarjoina, jotta saavutetaan parhaat käsittelyominaisuudet ja renkaiden suorituskyky.
UTQG: Yhtenäiset renkaiden laatuluokitusstandardit eivät koske talvirenkaita.

Dunlop


Dunlop Tiresin omistavat Goodyear, Continental ja Sumitomo. Dunlopin perusti John Boyd Dunlop Irlannissa.
Aloitti toimintansa vuonna 1890.
Maailman viidenneksi suurin rengasvalmistaja.

Vuonna 1888 John Boyd, Dunlopin poika kamppaili kolmipyöränsä kanssa. Hän ajoi sitä, koska lääkäri oli määrännyt pyöräilyn auttavan hänen flunssaansa. Tehdäkseen pyöräilystä mukavampaa Boyd laittoi pyöräänsä nestemäisellä kumilla täytetyt kangasrenkaat. Tämähän ilmeni loistavaksi ideaksi ja hän päättikin patentoida sen.
Vuotta myöhemmin (1889) Dunlop renkaat ovat kisakäytössä, kun Willie Hume käyttää Boydin ideaa polkupyörässään ja voittaa kasan kilpailuja. Tästä alkoi Dunlopin menestyksekäs tarina.
Vuonna 1902 Dunlop voittaa ankaran Paris-Wien kilpailun.
Kaksikymmentä vuotta tästä eteenpäin (1922) Dunlop kehittää ensimmäisen terästankoisen ja kangaskoteloidun renkaan, jolla on kolminkertainen elinikä muihin renkaisiin verrattuna.

Lisäksi suosittelemme

Ø16mm, Cr-V, max. pituus 53cm
13,74€
14,47€
id:210985
kpl
kartio 60° kierteen nousu (mm):1.50 kartion tyyppi:kartio 60° kierteen halkaisija M(mm): M12 vääntötyökalun koko (mm): 17 kierteen pituus (mm): 30
MAMMOOTH
1,60€
2,12€
id:674792
kpl
Chrysler, Chevrolet, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubushi, Toyota /Lexus. kartio 60° kierteen nousu (mm):1.50 kartion tyyppi:kartio 60° kierte
1,71€
id:508703
kpl
Moje Auto Virage autonrenkaiden korjaussarja (tiiviste + kompressori 12V ) 2,5bar 35PSI Täydellinen sarja - tiiviste ja kompressori. Nopea pumppausaik
MOJE AUTO
58,44€
id:628302
kpl
ak24.fi
X
Osamaksun laskuri
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Määräaika (kuukautta)
Käsirahan suuruus %
Osamaksun laskuri Kuukausimaksu