ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

Ehdot

EHDOT

1. Tilaaminen ja osto

2.  Muut tiedot
 
3. Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palautus
3.1 Asiakkaalla on oikeus tuotteiden maksamisen jälkeen, mutta ennen tuotteiden toimittamista peruuttaa tilaus. Tilauksen peruuttamiseksi on sähköpostiosoitteeseen info@ak24.fi  lähetettävä vastaavansisältöinen viesti, mistä selviää laskun numero,  sekä tilinumero, mihin maksu palautetaan.
3.2 Tuotteet tulee lähetä meille  DPD-kuljetuksella ja jos sovitaan ak24.fi-n kanssa voit palautta myös toisella kuriiriyhtiöllä osoitteeseen Ädala 1a , Tallinn 10614, Estonia
3.3 Mikäli tilaus peruutetaan, palautetaan tilauksesta maksettu summa asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille 30 päivän aikana alkaen tilauksen peruutusilmoituksen saamisesta. Mikäli tilaus peruutetaan kohdan 6.2 mukaisesti, palautetaan suoritettu maksu ja kuljetuskustannukset vähennettynä 9 -20 (yhdeksän - kaksikymmentä ) euroa asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille 30 päivän aikana alkaen tilauksen peruutusilmoituksen saamisesta.
3.4  Tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä kunnossa jossa se vastaanotetiin. Kaikki tuotteeseen kuuluvat osat (myös pakkaus) pitää olla tallella. Palautettava tuote pitää olla pakattu alkuperäiseen kuljetuspakkaukseen. AK24  ei ole velvollinen korvaamaan kustannuksia (sisältäen postikulut), joka liittyy viallisen tai väärin tilatun tuotteen palautukseen tai vaihtoon.
 
4. Tuotteiden maksaminen  
 

 


 5. Tuotteiden toimitus
 

1. Itella Kotiin. (Renkaat ja tarvikkeet). Yleensä tavarat luovutetaan Itellalle 2 päivän kuluessa, sen jälkeen kun rahat on saatu AK24 (Autokaubad24 OY) pankkitilille. Tuotteesta riippuen, toimitusaika voi olla pidempi. Sitten kuriiri ottaa sinuun yhteyttä, jotta voidaan sopia   tavaran luovutus.  Renkaiden lähetyksen postikulut ovat alk. 19 euroa.  Raskaiden tai laajamittaisten  tavaroiden toimituksestä peritään  lisämaksu, tässä tapauksessa teihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja ilmoitettan lisämaksu .  Sitten voit päättää, haluatko tilatun tavaran. Kun tulet noutamaan tavarat myymälästä, on postikult 0 EUR.

2. Itella SMARTPOST pakettiautomaatti (vain tarvikkeet)
 

 
ak24.fi
X
Hire Purchase calculator
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Periood (kuud)
Sissemaksu suurus %
Hire Purchase calculator Kuumakse