ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

Continental 185/65R14 86T Conti UltraContact henkilöauton kesärengas

Continental 185/65R14 86T Conti UltraContact henkilöauton kesärengas
104,00€
106,70€
kpl
Valmistaja: Continental
Continental
ID-numero: 986121
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Continental 185/65R14 86T Conti UltraContact henkilöauton kesärengas
Leveys
185
Korkeus
65
Halkaisija
R14
Ajoneuvotyyppi
Henkilöauto, Maasturi
Vuodenaika
Kitkarengas, Kesä
Tyyppi
Uusi
2022 kesärenkaiden mallit
Conti UltraContact
Paikka Tekniikan Maailman 2023 kesärengastestissä
7. Continental UltraContact
Märkäpito
B
Vierintävastus
A
Melu luokka
2(70db)
polttoaineenkulutus: A
pito: B
melutaso: 70
vuoden 2022 rengasmalli!


Continental esittelee UltraContact-kesärenkaan, jolla on erittäin pitkä käyttöikä ja joka täyttää niin tutut turvallisuusvaatimukset kuin muuttuvan yhteiskunnan trendit. Renkaaseen on suunniteltu uusi seos ja kulutuspinta siten, että kilometrimäärät ja maksimaalinen kestävyys yhdistyvät turvallisiin ajo-ominaisuuksiin, alhaiseen vierintävastukseen ja matalaan melutasoon.
Uusi UltraContact-kesärengas on saatavissa vuoden 2022 keväästä alkaen. 

Täydellinen hallinta märillä teillä.
Erittäin lyhyet jarrutusmatkat sekä kuivilla että märillä tienpinnoilla.
Hyvät märkäpito-ominaisuudet ja pitkä kestävyys.
Alhainen melutaso.

Parempi turvallisuus märillä teillä.
Märillä teillä vesiliirron riski riippuu renkaan kulutuspinnan keskialueen kunnosta.
Uuden UltraContactin suuri määrä erilaisia vinoja lamelleja mahdollistaa veden poistumisen tehokkaasti kosketuspinnalta kulutuspinnan uriin ja renkaan olkapäihin. Tämä niin kutsuttu viistelamellikonsepti nopeuttaa veden poistumista ja takaa lyhyet jarrutusmatkat sateella.

Erittäin lyhyet jarrutusmatkat sekä kuivilla että märillä tienpinnoilla.
Toinen tapa vähentää kulumista ja pidentää käyttöikää on räätälöity kulutuspinta. Suuren lamellimäärän ja vankan kulutuspinnan ripojen yhdistelmä takaa erinomaisen jäykkyyden ja vakauden, kun renkaan jälki jakautuu tasaisesti koko kosketuspinnalle.
Märissä olosuhteissa toimii Diamond Edge puhdistajana, joka poistaa lyhyitä jarrutusmatkoja varten kosketuspinnasta vettä.

Adaptiivinen erinomainen pito ja kilometritulos.
Uusi, erittäin kestävä kumiseos, joka tunnetaan nimellä YellowChili. Se koostuu verkosta kestäviä polymeeriyhdisteitä, joiden kuluminen on vähäisempää kuin tavallisten yhdisteiden. Laadukkaiden ainesosien ansiosta se lukittuu hyvin myös tienpintaan ja antaa hyvän pidon, mikä varmistaa tehokkaan liikkeellelähdön, tarkan ohjauksen ja lyhyet jarrutusmatkat.

Koska ajaminen on paljon hauskempaa kuin renkaista murehtiminen, UltraContact - sen YellowChili-seoksella ja harmonisoidulla kulutuspintakuvioinnilla rengas tarjoaa erittäin korkean kilometrisuoritteen sekä turvallisen ja tasapainoisen ajokokemuksen. Jotta sinun ei tarvitse huolehtia uusien renkaiden ostamisesta hyvin, hyvin pitkään aikaan. 

ContinentalContinental (Conti) on saksalainen yritys, joka on yksi johtavista henkilö- ja kevyiden kuorma-autojen renkaiden valmistajista Euroopassa ja on myös yksi maailman suurimmista henkilöautonrenkaiden valmistajista alkuperäis- ja jälkimarkkinoilla. 
Perustettiin Hannoverissa Saksassa vuonna 1871.
Omistaa myös tuotemerkit: Uniroyal (Pohjois-Amerikassa, Kolumbiassa ja Perussa Uniroyal-yhtiön omistaa Michelin, kun jälleen muilla alueilla Uniroyal on Continental-konsernin omistuksessa), Semperit, Barum, General Tire, Viking, Gislaved, Mabor, Matador ja Sportiva.
Continental on maailman  suurin rengasvalmistaja.


Continental on viiden parhaan autotoimittajan joukossa maailmanlaajuisesti jarrujärjestelmiin erikoistuneiden divisioonien kanssa. Instrumentointi; järjestelmät ja komponentit alustaa varten; ajoneuvojen elektroniikka; Infotainment-ratkaisut; ja tekniset elastomeerit.

Konsernilla on maailmanlaajuisesti yli 190 000 työntekijää 61 maassa ja 554 paikkakunnalla.

Continental keksii ensimmäisen kuvioidun renkaan kulutuspinnan ja ensimmäisen tubeless-renkaan. 


 

Lisäksi suosittelemme

Moje Auto Virage autonrenkaiden korjaussarja (tiiviste + kompressori 12V ) 2,5bar 35PSI Täydellinen sarja - tiiviste ja kompressori. Nopea pumppausaik
MOJE AUTO
61,00€
id:628302
kpl
Ø16mm, Cr-V, max. pituus 53cm
10,00€
14,50€
id:210985
kpl
kartio 60° kierteen nousu (mm):1.50 kartion tyyppi:kartio 60° kierteen halkaisija M(mm): M12 vääntötyökalun koko (mm): 17 kierteen pituus (mm): 30
MAMMOOTH
1,70€
2,30€
id:674792
kpl
ak24.fi
X
Osamaksun laskuri
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Määräaika (kuukautta)
Käsirahan suuruus %
Osamaksun laskuri Kuukausimaksu