ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

Gremax pakettiauton kesärengas 225/70R15C CAPTURAR CF20 112/110 R

Gremax pakettiauton kesärengas 225/70R15C CAPTURAR CF20 112/110 R
78,40€
kpl
Valmistaja: Gremax
Gremax
ID-numero: 1335313
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Gremax pakettiauton kesärengas 225/70R15C CAPTURAR CF20 112/110 R
saatavana 1kpl.
Leveys
225
Korkeus
70
Halkaisija
R15
Ajoneuvotyyppi
Pakettiauto, Maasturi
Vuodenaika
Kesä
Tyyppi
Uusi
Märkäpito
B
Vierintävastus
D
Melu luokka
2(72db)
C
Vahvistetuilla sivuseinillä
 
 
polttoaineenkulutus:D pito:B melutaso:72dBdb

GREMAX CAPTURAR CF20

Taloudellinen rengas, joka on suunniteltu raskaasti kuormattuihin pakettiautoihin. Kestävä, vahva ja äärimmäisissä olosuhteissa testattu rengas, joka tarjoaa enemmän ajokilometrejä ja kestävyyttä, ja on juuri pakettiauton kuormitusluokalle sopiva.

Edut:
4-ripainen muotoilu ja optimoidulla leveydellä jalanjälki takaavat vakaan ajon raskaankin kuorman alla, tasaisen kulumisen ja pitkän käyttöiän.

Vakaa olkapäärakenne yhdessä lämpöä haihduttavien urien kanssa vähentävät lämmön muodostumista myös painavia kuormia kuljetettaessa sekä parantavat kestävyyttä.


 

Gremax


Gremax kuuluu Crowntyre Industrial yhtiölle, joka on yksi maailmanlaajuisen rengasteollisuuden johtavista toimijoista perustamisestaan vuonna 2006 lähtien. Selkeä strategia, kansainvälinen verkosto, laaja tuotevalikoima ja asiakaslähtöinen palvelu ovat olleet vuosikymmenen kestäneen menestyksemme avain.

Ammattimainen rengasvalmistaja ja luotettava kansainvälinen tuonti- ja vientiasiantuntija Kiinasta, jolla on vahva asema kotimaan markkinoilla ja globaali toimitusketjuverkosto. Crowntyre on vakiinnuttanut maailmanlaajuisen läsnäolonsa yli 127 maassa ja alueella, ja Crowntyreilla on maailmanlaajuisesti yli 500 jakelukumppania.
Crowntyre omistaa ainutlaatuisen portfolion vakiintuneita alkuperäisiä yksityisiä brändejä ja tavaramerkkejä, mukaan lukien Gremax, Suntek ja Xcellent. Kaikki tavaramerkit ovat kehitetty poikkeuksellista kestävyyttä ja äärimmäistä polttoainetehokkuutta varten, ja ne ovat kaikki sertifioituja laatustandardien mukaan, mukaan lukien ISO9001, DOT, ECE, GSO/GCC, INMETRO, SASO jne., mikä korostaa mainettamme luotettavana ja nykyaikaisena valmistajana.

ak24.fi
X
Osamaksun laskuri
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Määräaika (kuukautta)
Käsirahan suuruus %
Osamaksun laskuri Kuukausimaksu