ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

GT Radial maasturin kesärengas ADVENTURO M/T 235/85R16 120/116Q OWL

GT Radial maasturin kesärengas ADVENTURO M/T 235/85R16 120/116Q OWL
129,69€
142,03€
kpl
Valmistaja: GT Radial
GT Radial
ID-numero: 52335
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
saatavana 2kpl.
Tyyppi
4x4 muta M/T, Uusi
Leveys
235
Korkeus
85
Halkaisija
R16
Ajoneuvotyyppi
Henkilöauto, Maasturi
Vuodenaika
Kesä
Kuormitusindeksi
120/116 - Kantavuus 1400kg/1250kg
Nopeusluokka
Q - Suurin nopeus 160km/h
M/T
Maastoauton mutarengas
OWL
Korostettu valkoisilla kirjaimilla
 
 
http://www.gtradial-us.com/

GT-Radial Adventuro M/T – Mud terrain  paljon ajokilometrejä tarjoava henkilöauton rengas, joka on tarkoitettu maastureita, pickup-autoja ja muita maastokäyttöön tarkoitettuja ajoneuvoja varten.
Maastorenkaan kulutuspinnan symmetrisen rengaskuvion muotoilu erottuu aggressiivisella ulkonäöllä ja edellyttää vain maastokäyttöä.
Renkaan kulutuspinnan kuvio koostuu kahdesta kuviopalarivistä, jossa kuviopalat ovat isot ja pyramidin muotoiset, jotka sijaitsevat renkaan keskellä ja myös kahdesta olka-alueesta, jotka ovat varustettu monilla kuviopaloilla. Profiilipalojen pyramidimuodon ansiosta on pito reunoissa hyvä, joka takaa renkaalle kivisellä ja hiekkaisella pinnalla vain hyvät pito-ominaisuudet.
Renkaalla on erinomainen itsepuhdistuskyky, jota takaa pintakuvion suuri syvyys ja kulutuspinnan kaikkien elementtien välinen etäisyys.
Kulutuspinnan olka-alueet on varustettu isoilla ulko-olkapääpaloilla, jotka huomattavasti helpottavat erilaisten vaikeapääsyisten maasto-alueiden ylittämistä. Ulko-olkapään palojen suuri korkeus suojaa renkaan sivua pistoilta.
Kumiseoksen koostumus on valittu käyttötarkoituksen mukaisesti ja takaa renkaalle suuren kestävyyden pistoja ja viiltoja vastaan ja parantaa myös merkittävästi kestävyysominaisuuksia.

Renkaan ominaisuudet ja edut: Kulutuspinnan kuvion aggressiivinen muotoilu  erinomaisen vetovoiman ja pidon kaikissa sääolosuhteissa Pyramidin muotoiset kuviopalat monilla ulko-olkapää paloilla takaavat paremman tehokkuuden maastolla Kulutuspinnan pyramidin muotoisten profiilipalojen välinen iso etäisyys poikkeuksellinen itsepuhdistus Olka-alueiden optimoidut kuviopalat parantamaan vetovoimaa ja pitoa vaikeissa olosuhteissa (esimerkiksi raiteiden ylittäminen). Rungon vahvistettu rakenne  takaa renkaan vahvuuden ja myös tämän kestävyyden aggressiivisille vaikutuksille. 
 

Lisäksi suosittelemme

Kompressori mittarilla. 12V, 10Amp, 85W, letku 48cm, johto 3m, 18-20L/min. pumppaa kumin täynnä keskimäärin 5 minuutissa. 12v Analogue Compressor
Ring
23,24€
27,34€
kpl
Max Nostokapasiteetti 2T Min. nostokorkeus 127mm Max nostokorkeus 330 mm
Unitec
45,47€
kpl
ak24.fi
X
Hire Purchase calculator
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Periood (kuud)
Sissemaksu suurus %
Hire Purchase calculator Kuumakse