ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

KORMORAN Pakettiauton kitkarengas talvirengas 185/75R16C VANPRO WINTER 104/102R Studless

KORMORAN Pakettiauton kitkarengas talvirengas 185/75R16C VANPRO WINTER
70,53€
kpl
Valmistaja: KORMORAN
KORMORAN
ID-numero: 356173
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
saatavana 1kpl.
Leveys
185
Korkeus
75
Halkaisija
R16
Ajoneuvotyyppi
Pakettiauto
M+s
M+S
Vuodenaika
Kitkarengas
Tyyppi
Uusi
C
Vahvistetuilla sivuseinillä
kausi talvi

Suunnittelun ja ulkotestausten aikana suunnittelijat viimeistelivät KORMORAN VanPro-talvirengasta merkittävästi ajo-ominaisuuksien parantamiseksi.

Suunnittelun ja ulkotestausten aikana suunnittelijat viimeistelivät KORMORAN VanPro-talvirengasta merkittävästi ajo-ominaisuuksien parantamiseksi. Moderni, innovatiivinen muotoilu takaa erinomaisen pidon lumipeitteisillä teillä ja näin varmistaa ajoturvallisuuden. Kulutuspinnan kuviointi perustuu voimakkaisiin kuviopaloihin sekä keski- että olka-alueilla. Erinomaisen talvisuorituskyvyn varmistaa kulutuspinnan keskialue, jossa kaksi ripaa voimakkaita kuviopaloja, jotka varmistavat hyvän suuntavakauden ajettaessa liukkaalla tiellä. Turvallisuutta jäällä ajettaessa lisää 2D-lamellijärjestelmä, jonka ansiosta rengas sananmukaisesti puree tiessä oleviä pieniä kuoppia. Tämän ansiosta erinomaiset kiihtyvyys- ja jarrutusominaisuudet ovat mahdollisia. Voimakkaat korvat olka-alueella antavat renkaalle hyvän hallittavuuden, helpottavat liikkumista lumella ja parantavat myös ohjattavuutta.
KORMORAN VanPro-talvirenkaan lisäominaisuus on hyvä vesiliirron estokyky, mikä saavutetaan kolmen syvän pitkittäisuran kautta, jotka poistavat tehokkaasti vettä, likaa ja loskaa tien ja renkaan väliseltä kosketuspinnalta.
Lisäksi on KORMORAN VanPro Winter-rengas pitkäikäinen. Tämän varmistaa monisäteinen kulutuspinnan profiilin muoto. Tämän seurauksena paine jakautuu tasaisesti koko kosketuspinnan alueelle, joka vähentää renkaan kulumista. Tämän varmistaa suuresti piidioksidipohjaisen kumiseoksen ainutlaatuinen koostumus, jonka ansiosta rengas kestää äärimmäisiä lämpötiloja ja sen pito on parempi. Lopuksi kaksoisteräsköysi estää KORMORAN VanPro-talvirenkaan liiallisen muodonmuutoksen ja antaa sen kestää erilaisia ​​mekaanisia vaurioita.


Kormoran on Michelin -konserniin kuuluva rengasmerkki

KORMORAN


Kormoran on Michelin -konserniin kuuluva rengasmerkki

Lisäksi suosittelemme

Tubeless-renkaan paikkaussarja. Sarja sisältää Tubeless-työkalun, raspin ja 5 kpl paikkausainetta.
4,24€
id:10075
kpl
vahva ABS muovista Keskikuppi vanteeseen Ford OE- vanteille. harmaa ilman logoa 545/51 mm
5,79€
id:391251
kpl
M12x1,50, suljettu, avain 19 kartio 60° kierteen nousu (mm):1.50 kartion tyyppi:kartio 60° kierteen halkaisija M(mm): M12 vääntötyökalun koko (mm): 19
1,78€
id:379056
kpl
ak24.fi
X
Osamaksun laskuri
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Määräaika (kuukautta)
Käsirahan suuruus %
Osamaksun laskuri Kuukausimaksu