ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

Yokohama Pakettiauton kitkarengas talvirengas WY01 215/70R15C 109/107R

Yokohama Pakettiauton kitkarengas talvirengas WY01 215/70R15C 109/107R
110,30€
116,79€
kpl
Valmistaja: Yokohama
Yokohama
ID-numero: 126719
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
saatavana 1kpl.
Leveys
215
Korkeus
70
Halkaisija
R15
Ajoneuvotyyppi
Pakettiauto
M+s
M+S
Vuodenaika
Kitkarengas
Tyyppi
Uusi
C
Vahvistetuilla sivuseinillä


YOKOHAMA W. DRIVE (WY01)
JAPANILAISTA LAATUA

Yokohama WY01 - talvirengas paketti- ja pienemmän kantavuuden pakettiautoihin eli pakettiautoihin, kevyisiin kuorma-autoihin ja henkilöautoihin.

Renkaalle on ominaista hyvä ajettavuus sekä märällä tiellä että kuivilla pinnoilla. Rengas takaa korkean turvallisuustason myös kaikkein epäedullisimmissa tie-olosuhteissa.

Japanilaiset insinöörit varustivat WY01-ulomman kumipinnan V-muotoisella symmetrisellä suuntakuviolla, joka varmistaa kuorman tasaisemman jakautumisen kosketuskohdassa. Tämän ansiosta rengas kestää paljon paremmin lisääntynyttä kuormitusta. Lisäksi ulkoisen kuorman tasainen jakautuminen varmistaa mahdollisimman suuren kosketuspistepinnan ja sen vakauden tieolosuhteista riippumatta. Se tarjoaa erinomaisen pidon lumisella tienpinnalla, mikä mahdollistaa lukuisten terävien pitoreunojen ansiosta korkean veto- ja jarrutustehon.


Kulutuspinnan kuvio koostuu neljästä pääelementistä - kahdesta keskimmäisestä pitkittäisrivasta (1) ja kahdesta olkapäävyöhykkeestä (2). Tämän kulutuspinnan osan erottuva piirre on japanilaisten insinöörien oman kehityksen käyttö - kulutuspinnan keskiosassa sijaitsevien 3D-lamellien tekniikka. Nämä lamellit eivät ainoastaan ​​muodosta lukuisia ylimääräisiä pitoharjanteita kosketuksessa pintaan, vaan myös parantavat merkittävästi kulutuspinnan sivujen jäykkyyttä niiden tarttuessaan toisiinsa, mikä parantaa renkaan pitoa lumisilla ja jäisillä pinnoilla. Rengas on varustettu erittäin tehokkaalla vedenpoistojärjestelmällä, joka koostuu kolmesta pituussuuntaisesta (3) ja useista poikittaisista (4) urasta, joiden leveys kasvaa kulutuspinnan reunoja kohti. Tämän seurauksena viemärijärjestelmä pystyy käsittelemään helposti suuria määriä lunta ja vettä kosketuspisteestä.

Micro-Silica-teknologia varmistaa kulutuspinnan korkean kestävyyden korkeiden lämpötilojen vaikutuksille ja erinomaisen joustavuuden matalissa lämpötiloissa.

WY01-rengasrunkoa kehitettäessä on otettu huomioon autojen raskas paino, rungon erityispiirteenä on monikerroksinen rakenne. Siinä käytettiin kaksikerroksista teräsmetallikuorta, jossa oli laminointipinnoite. Kehystä luodessaan japanilaiset insinöörit käyttivät myös renkaan sivuseinien vahvistettua suojaa, jonka tarjoaa ylimääräinen nailonkuitukerros. Ziemas riepas Pirelli Snowcontrol Serie 3 kulutuspinta -rakenne on myös kaksikerroksinen: ulompi osa koostuu kumisekoituksesta, johon on lisätty käytön aikana lisättyä Micro-Silicaa, kun taas sisäosa koostuu erityisestä kumikerroksesta, jolle on ominaista jäykkyys ja kestävyys. Tämän seurauksena renkaan tunnusomaisia ​​piirteitä ovat vertaansa vailla oleva kulutuskestävyys, kestävyys ja joustavuus.

Edut

Kulutuskestävyys ja kestävyys viiltoja ja pistoja vastaan;
Lisääntynyt kantokyky
Erinomainen pito lumisilla teillä;
Korkea kiihtyvyys ja jarrutusteho;
Kestävyys korkeiden lämpötilojen vaikutuksille ja elastisuus matalissa lämpötiloissa;
Hyvä ajettavuus sekä märällä että kuivalla tiellä;
Korkea turvallisuustaso myös kaikkein epäsuotuisimmissa tie-olosuhteissa.

Renkaan tärkeimmät edut
1. Symmetrinen suunnattu V-muotoinen kulutuspinta
Varmistaa erittäin hyvät pito- ja pitoominaisuudet erilaisilla tienpinnoilla.

2. 3D-lamellitekniikka
Tarjoaa erinomaisen pidon lumisilla ja jäisillä tienpinnoilla - lukuisten lamellejen muodostamien monien lisäpitoreunojen ansiosta.

3. Kumiyhdiste, jossa on Micro-Silica ja erityisiä polymeeriainesosia
Rengas kestää erittäin hyvin korkeiden lämpötilojen vaikutuksia ja sen elastisuus on erittäin hyvä myös erittäin alhaisissa lämpötiloissa.

4. Rungon monimutkainen rakenne
Tarjoaa poikkeuksellisen kulutuskestävyyden sekä kestävyyden viiltoja ja pistoja vastaan.


Yokohama on japanilainen rengasyritys. Yritys aloitti nimellä Yokohama Cable Manufacturing ja B.F. Goodrich perusti yhteisyrityksen.
Luotu: 1898
No. 9 suurin rengasvalmistaja maailmassa

Lisäksi suosittelemme

henkilöauto renkaan sisärengas
8,66€
9,19€
kpl
kartio 60° kierteen nousu (mm):1.50 kartion tyyppi:kartio 60° kierteen halkaisija M(mm): M12 vääntötyökalun koko (mm): 17 kierteen pituus (mm): 30
MAMMOOTH
1,30€
kpl
Ø16mm, Cr-V, max. pituus 53cm
13,88€
14,61€
kpl
Moje Auto Virage autonrenkaiden korjaussarja (tiiviste + kompressori 12V ) Täydellinen sarja - tiiviste ja kompressori. Nopea pumppausaika - 2
MOJE AUTO
54,32€
kpl
12V 10A virtajohto 3 metriä ilmaletku 45 cm 250psi/1,7MPa 7 bar
Carcommerce
6,72€
13,43€
kpl
ak24.fi
X
Osamaksun laskuri
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Määräaika (kuukautta)
Käsirahan suuruus %
Osamaksun laskuri Kuukausimaksu