ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

Nokian henkilöauton / maasturin kesärengas 265/70R17 115T Outpost AT

Nokian henkilöauton / maasturin kesärengas 265/70R17 115T Outpost AT
184,80€
207,80€
kpl
Valmistaja: Nokian
Nokian
ID-numero: 1097726
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
Nokian henkilöauton / maasturin kesärengas 265/70R17 115T Outpost AT
saatavana 3kpl.
Valmistettu vuonna 2021
Tyyppi
4x4 A/T All Terrain, Uusi
Leveys
265
Korkeus
70
Halkaisija
R17
Ajoneuvotyyppi
Maasturi
M+s
M+S
Vuodenaika
Kesä, Kitkarengas
Märkäpito
D
Vierintävastus
D
Melu luokka
3(73db)
Valmistusvuosi
2021
polttoaineenkulutus: D pito: D melutaso: 73dB B

NOKIAN REHVID OUTPOST AT M+S
AT-MAASTORENGAS KATUMAASTUREIHIN, CROSSOVEREIHIN JA KEVYTKUORMA-AUTOIHIN


Uusi Nokian Tyres Outpost™ AT tarjoaa ylivoimaista pitoa kaikissa olosuhteissa, pitkän käyttöiän sekä äärimmäistä kestävyyttä ja suojaa pistoja vastaan. Outpost AT kaikissa sääolosuhteissa käytettävä rengas katumaastureihin, crossovereihin ja kevytkuorma-autoihin, joka tarjoaa turvalliset ajo-ominaisuudet ja pitkän käyttöiän sekä teillä että maastossa. Pistonkestävyyden takaava Aramid Shield™ -teknologia ja muut Outpost AT:n ominaisuudet on suunniteltu tekemään työstä tuottavaa ja vapaa-ajasta rajoituksetonta myös haastavimmilla alustoilla.

SUUNTAA UUSIIN MAASTOIHIN – ERINOMAISTA PITOA KAIKILLA ALUSTOILLA
SUUNTAA UUTEEN LUJUUTEEN – ARAMID SHIELD TUO ÄÄRIMMÄISTÄ KESTÄVYYTTÄ
SUUNTAA UUSILLE MATKOILLE – ENTISTÄ PIDEMPI KÄYTTÖIKÄ

SUUNTAA UUSIIN MAASTOIHIN
Nokian Tyres Outpost AT:n avulla autoilijat voivat huoletta ajaa minne ikinä matka viekään. Rengas turvaa on road- ja off road -elämyksiä tuomalla ylivertaista pitoa kaikissa ajo-olosuhteissa. Summit Sidewalls -sivupintarakenne ja olkapääalueen lovet tarjoavat lisäpitoa renkaan upotessa pehmeään alustaan. Syvät Canyon Cuts -urat takaavat jämäkän käsiteltävyyden haastavassa maastossa, kuten mudassa ja hiekassa. tässä renkaassa on 3PMSF-merkintä, tämä tarkoittaa että rengas on virallisesti hyväksytty talvikäyttöön.




SUUNTAA UUTEEN LUJUUTEEN
Nokian Tyres Outpost AT:n tekniset tiedot suojaavat autoilijaa kaikkein haastavimmissa ympäristöissä. Aramid Shield™ -teknologia takaa renkaan äärimmäisen kestävyyden ja pistonkeston. Luotiliiveissä ja avaruusteollisuudessa käytettävä aramid-kuitu suojaa renkaan kulutuspintaa ja sivupintoja. Gravel Guard -rakenne parantaa Nokian Tyres Outpost AT:n pistonkestävyyttä.

SUUNTAA UUSILLE MATKOILLE
Nokian Tyres Outpost AT -renkaiden erinomainen kilometritulos perustuu räätälöityyn pintakuvioon, jossa on useita rengasta suojaavia ominaisuuksia. Kulutuspinnan erityisen syvät urat pidentävät renkaan käyttöikää, ja ekologisesti kestävä kumisekoitus tarjoaa nautinnollisen, tehokkaan ja vastuullisen ajokokemuksen jokaisella matkallasi.



ÄÄRIMMÄISTÄ KESTÄVYYTTÄ KAIKISSA MAASTOISSA
Aramid Shield. Pistonkestävää aramid-kuitua on kulutuspinnan alla ja sivupinnoissa, minkä ansiosta renkaat kestävät äärimmäisen hyvin vaativaa maastoa, kuoppaisia ja huonokuntoisia teitä.


LISÄPITOA PEHMEILLÄ PINNOILLA
Summit Sidewalls. sivupinnan yläosan ulokkeet ja olkapääalueen lovet muodostavat kokonaisuuden, joka takaa jämäkän sivuttaispidon pehmeillä alustoilla ja tuo renkaalle rouheutta.



SUOJAA KAIKILLA TEILLÄ
Gravel Guards. Kulutuspinnan vahvistettu vyörakenne mahdollistaa mukavan ajon ja luotettavan menon myös kivisillä ja uraisilla teillä.

LUOTETTAVUUTTA ODOTTAMATTOMIIN TILANTEISIIN
Canyon Cuts-urat. Olkapään lovien ja kulutuspintakuvion risteyskohtien muodostamat X-urat parantavat renkaan pitoa haastavilla alustoilla.


 
ak24.fi
X
Osamaksun laskuri
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Määräaika (kuukautta)
Käsirahan suuruus %
Osamaksun laskuri Kuukausimaksu