ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

ARIVO henkilöauton kesärengas 235/65R17 PREMIO ARZ 1 104 H

ARIVO henkilöauton kesärengas 235/65R17 PREMIO ARZ 1 104 H
86,20€
kpl
Valmistaja: ARIVO
ARIVO
Koodi: ARIVO*2EAR330N_1
ID-numero: 1335324
Toimitusaikaa kotiin 3-4tp
ARIVO henkilöauton kesärengas 235/65R17 PREMIO ARZ 1 104 H
saatavana 1kpl.
Tyyppi
Urheilullinen, Uusi
Leveys
235
Korkeus
65
Halkaisija
R17
Ajoneuvotyyppi
Henkilöauto, Maasturi
Vuodenaika
Kesä
Märkäpito
B
Vierintävastus
C
Melu luokka
2(71db)
 
 
polttoaineenkulutus:C pito:B melutaso:71dBdb

Arivo-insinöörit ovat parantaneet tämän kesärenkaan kaikkia ominaisuuksia (pito, jäykkyys ja käsiteltävyys), jotka varmistavat hiljaisuuden, pitkäikäisyyden ja kaikki oikeat ominaisuudet, jotka takaavat auton paremman tiellä pysymisen kuivissa tai märissä olosuhteissa.




OMINAISUUDET JA EDUT:

A. Piitä sisältävä kulutuspintaseos: uusi piitä sisältävä kumiseos parantaa pitoa märillä teillä ja vähentää vierintävastusta, takaa turvallisen ajon sekä vähentää polttoaineen kulutusta.

B. “Skiving” kuvio: “Skiving” kuvion muotoilu. Stereoskooppinen suoraviivainen "Skiving" -kuvio vaimentaa tien epätasaisuuksista syntyvää värähtelyä ja takaa mukavamman ajon.

C. Rengasmelua vaimentava muotoilu: kulutuspinnan hiljainen muotoilu. Renkaan pintakuvio on suunniteltu käyttäen hyväksi tietokonesimulaatiota. Kuvio vähentää ajoresonanssia ja tarjoaa erinomaisen hiljaisen ja mukavan ajon.

D. Palakuviointi: ulko-olkapään suuret kuviopalat. Ulko-olkapään suuret kuviopalat parantavat renkaan jäykkyyttä, ajoneuvon käsiteltävyyttä ja antavat urheilullista suorituskykyä.

 

ARIVO

 

Arivon muotoilu ja omaperäisyys tulevat Englannista.
Kaikki renkaat käyvät läpi tiukan laadunvalvonnan ja ovat saaneet ISO9001 ja ISO/16949 laatujärjestelmän sertifikaatit. Jordan & Jordan Insurance Group (USA) takaa vastuun tuotteiden laadusta.
 

 
 
ak24.fi
X
Osamaksun laskuri
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Määräaika (kuukautta)
Käsirahan suuruus %
Osamaksun laskuri Kuukausimaksu