ETSI
0,00€(0kpl)
Vahvista tilaus

2023 uudet kesärengasmallit

Takaisin

1. TRIANGLE RELIAXTOURING (TE307)


2.  Continental  PremiumContact 7


Continental  PremiumContact 7


Enemmän ajoturvallisuutta ja mukavuutta.
Turvallisesti ajaminen ei ole koskaan tuntunut paremmalta.

Miksi valita tämä rengas?
Koe ennenkokematon käsiteltävyys märällä ja kuivalla tiellä.
Nauti turvallisuudesta ja mukavuudesta riippumatta siitä, minkä käyttövoiman valitset.
Voit luottaa turvalliseen jarrutukseen heti alusta alkaen RedChili-seoksemme ansiosta.

Käsiteltävyys kaikissa olosuhteissa
Koska sääolosuhteiden ei pitäisi koskaan vaikuttaa turvallisuutesi ja ajomukavuutesi tasoon, suunnittelimme renkaan, joka mahdollistaa tarkan käsiteltävyyden märällä ja kuivalla tiellä. Mukautuvan kuvioteknologian ansiosta tämä rengas voi viedä sinut minne tahansa poistumatta mukavuusalueeltasi.Saksalainen tekniikka - erinomainen mukavuus ja turvallisuus.
 

Mukavuus ja turvallisuus kohtaavat, valitsitpa minkä tahansa käyttövoiman.
Halusitpa sitten viedä perheesi kesäiselle automatkalle farmarilla tai vain nauttia ajamisesta sähköautolla, PremiumContact 7 tarjoaa erinomaista mukavuutta, luotettavaa turvallisuutta ja paremman kilometrisuoriteen ajoneuvosta riippumatta. Koska mielestämme ensiluokkaisen ajokokemuksen ei pitäisi riippua siitä, minkä tyyppisellä autolla ajat.

Ei tarvetta alkulämmittelylle.
"Jokainen juoksija tarvitsee ensin kunnon lämmittelyn!" Olemme kaikki kuulleet tämän lauseen urheilussa. Mutta jokaisessa säännössä on poikkeus. PremiumContact 7:n uuden RedChili-seoksen ansiosta voit jättää lämmittelyvaiheen väliin ja mahdollistaa turvallisen jarrutuksen heti alusta alkaen. On aika kokea rengas, joka on valmiina ennen sinua. Uutta on myös innovatiivinen RedChili-seos, jonka avulla Continental on onnistunut mahdollistamaan optimaalisen suorituskyvyn mahdollisimman laajalla lämpötilaspektrillä. Tämä mahdollistaa renkaan hyvän pidon jopa matalissa lämpötiloissa päivittäisessä liikenteessä – ilman edeltävää lämmitysvaihetta. "Tämä hyödyttää asiakkaita erityisesti kevään ja syksyn siirtymäkuukausina", Denise Sperl sanoo.


PremiumContact 7:n mukautuva kulutuspintarakenne tuo entistä enemmän vakautta ja ajomukavuutta sekä märillä että kuivilla teillä: suoraan eteenpäin ajettaessa kulutuspinta työntää veden optimaalisesti poikittaisista urista. Sitä vastoin kaarteissa maakosketuspinta siirtyy niin, että kulutuspinnan eri osa on kosketuksissa tiehen, mikä lisää pitoa. Uusia teknologioita on testattu virtuaalisissa kulutuspinta- ja rengassimulaatioissa sekä laboratoriossa ja tietysti testiradoilla Etelä-Ranskassa, Saksassa, Tšekin tasavallassa ja Yhdysvalloissa. Pelkästään PremiumContact 7:n mittarilukema testattiin 150 000 kilometrin matkalla ja optimoitiin pysyvästi. Näin kehittäjät pystyivät nostamaan tätä arvoa kymmenellä prosentilla edeltäjämalliin verrattuna. Tämä käy ilmi myös sisäisessä vertailussa PremiumContact 6:n. PremiumContact 7:ssä märkäkäsiteltävyys on parantunut 5 prosenttia, märkäjarrutus jopa 7 prosenttia ja vesiliirron vastustus 2 prosenttia. Kuivakäsittely ja -jarrutus paranivat molemmat 3 prosenttiyksikköä.

PremiumContact 7 on nyt saatavana valituissa koossa. Näitä kokoja laajennetaan huomattavasti vuoden aikana, niin että sen loppuun mennessä on saatavilla monia suosittuja 16-21 tuuman rengaskokoja, joiden kanssa ajoneuvot kuten Hyundai Kona Elektro, Audi A1 tai VW Golf , voidaan asentaa. 

 
 

3. Nokian Hakka Blue 3


Nokian Hakka Blue 3
PREMIUM-KESÄRENGAS TEHOKKAISIIN HENKILÖAUTOIHIN JA URHEILULLISIIN PERHEAUTOIHIN

 
2. sija Tuulilasi 2022 kesärengastestissä!

Tehnikaimailm 2022 jaettu ykkönen!

PREMIUM-KESÄRENGAS TEHOKKAISIIN HENKILÖAUTOIHIN JA URHEILULLISIIN PERHEAUTOIHIN
Hakka Blue 3 tarjoaa turvallisuutta ja ajomukavuutta tilanteisiin, joissa niitä eniten tarvitaan. Hakka Blue 3 -kesärengas on suunniteltu pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Siinä on yhdistetty taidokkaasti märkien teiden turvallisuus sekä luotettava ja hiljainen vierintä. EU-rengasmerkinnässä renkaan märkäpitoluokka on A eli paras mahdollinen. Rengas on suunniteltu tehokkaisiin keskikokoisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin. Kattavasta kokovalikoimasta löytyy sopiva rengas myös uusimpiin hybrideihin ja sähköautoihin.
PYSÄHTYY TARKASTI MÄRÄLLÄ TIELLÄ JA ESTÄÄ TEHOKKAASTI VESILIIRTOA

TUNNE TASAPAINOINEN AJOKÄYTÖS KAIKISSA SÄÄOLOSUHTEISSA

NAUTI MUKAVUUDESTA JA HILJAISESTA AJAMISESTA MYÖS KARKEILLA TEILLÄ
   

4. Pirelli CINTURATO P7 ™ (P7C2)High-performance HP tyre 
Pirelli CINTURATO P7 (P7C2)
Vuoden 2021 malli.
Hallitse ajoneuvosi.
High-performance HP tyre

CINTURATO P7™ (P7C2) on Pirellin uusin HP kesärengas premium-autoille ja crossovereille, jonka kehitystyössä on keskitytty parantamaan vierintävastusta ja käsiteltävyyttä märissä olosuhteissa sekä alentamaan melutasoa.
Nämä ominaisuudet ovat täydellisesti tasapainotettuja, joten uusi Cinturato on parhaiden autonvalmistajien ykkösvalinta. Uusi kulutuspinnan kuviointi ja profiili takaavat innovatiivisten seosmateriaalien lisäksi erinomaisen TURVALLISUUDEN, TEHOKKUUDEN, KESTÄVYYDEN ja TEKNOLOGIAN tason. Nämä ominaisuudet ovat täysin tasapainossa, joten uusi Cinturato on paras valinta parhaille autonvalmistajille. Uusi kulutuspinnan kuviointi ja profiili takaavat innovatiivisten komposiittimateriaalien lisäksi erittäin korkean turvallisuuden, tehokkuuden, kestävyyden ja tekniikan.


Lyhemmän jarrutusmatkan, pienemmän polttoaineenkulutuksen ja melutason sekä uusimpien teknologisten innovaatioiden ansiosta on CINTURATO P7™ (P7C2) paras valinta, kun haluat aina hallita ajoneuvoasi.

PIRELLI NOISE CANCELING SYSTEM™ (PNCS) on tekniikka, joka pystyy vähentämään renkaiden kautta ajoneuvon sisälle siirtyvää melua puoleen, renkaan sisäkehäseinään kiinnitetyn ääntä vaimentavan laitteen ansiosta.

TURVALLISUUS
Innovatiivinen olka-alueen kuviopalojen viisto reunarakenne lyhentää jarrutusmatkaa. Urasuhde ja urien muotoilu on optimoitu vesiliirron riskin vähentämiseksi.

TEHOKKUUS
Matala profiili vähentää vierintävastusta ja kuluminen myös on tasaisempaa.

KESTÄVYYS
Rengaskuvio on muotoiltu pitämään melutason alhaisena.

TEKNOLOGIA
Uudenlainen muotoilu ja materiaalit, joilla saavutetaan erinomainen suoritustaso erilaisissa olosuhteissa, parhaiden autonvalmistajien vaatimalla tavalla. Kulutuspinnan kumiseoksen koostumus paranataa renkaan ja tienpinnan välistä tartuntaa ja pitoa märällä tienpinnalla.Homologointi (hyväksyntä):
ALFA ROMEO
AUDI
BMW
JAGUAR
MERCEDES
VOLKSWAGEN
VOLVO 
ak24.fi
X
Osamaksun laskuri
Hinta kpl.
Määrä
Yhteensä
Määräaika (kuukautta)
Käsirahan suuruus %
Osamaksun laskuri Kuukausimaksu